Hapje & Praatje aan huis

 

De aankomende vier weken nemen Harmelense vrijwilligers samen met het Dorpshuis het initiatief om fijne gerechten te koken en te bezorgen bij ouderen en/of kwetsbare inwoners in Harmelen. 

 

Sommige mensen hebben het extra zwaar onder de huidige omstandigheden. Er zijn signalen van eenzaamheid maar ook verminderde vitaliteit bij ouderen en/of kwetsbare inwoners. Zij zijn veel alleen thuis en er zijn soms maar weinig of geen contactmomenten op een dag. Vanuit het Dorpshuis willen wij samen met andere organisaties en vrijwilligers, juist nu, verbinding blijven houden en maken. Doe jij ook mee?

Een fijn gesprek, een vrolijke noot en een heerlijke maaltijd doen altijd goed toch?

Vanaf 4 februari zullen er vier weken lang, 30 maaltijden per week bereid worden door vrijwillige koks. De maaltijden worden, samen met een leuke attentie, bezorgd door vrijwillige bezorgers, jong en oud. Onze bezorgers zijn betrokken inwoners en maken graag een praatje aan de    deur (conform de Covid regels).

 

Wie gunt u een opkikker?

Heeft u zorgen om een oudere en/of kwetsbare inwoner in   uw eigen omgeving (Harmelen) die u blij wilt maken met dit gebaar? Vul dan het formulier hiernaast in.

#samenzijnwesterk

De maaltijd willen we met hulp van sponsoren, gratis aanbieden. De verwachting is dat er 100-150 maaltijden zullen worden bereid. Wilt u ook een sponsorbijdrage doen aan een van de vier kookweken? Of helpen met bezorgen & praatje? Neem dan contact met ons op!(Buurtverbinder (Buurtwerk): Corinna Mitrovitch

WIE WIL JIJ ONDERSTEUNEN MET EEN HAPJE & PRAATJE AAN HUIS?

Bedankt voor de inzending!  Wij nemen telefonisch contact met je op om je aanmelding door te spreken.