Dorpshuis Harmelen

Het Dorpshuis is er voor alle mensen in en om Harmelen. Iedereen is welkom om binnen te wandelen voor een kop koffie, een praatje of bijvoorbeeld om vrijwilligerswerk te doen. Er worden regelmatig activiteiten voor de buurt georganiseerd, voor jong en oud. Wilt u zelf iets organiseren, dan helpen wij u graag. We zijn doordeweeks geopend van 10.00-17.00 uur. In de avond en het weekend op aanvraag.

Het Dorpshuis

Dorpshuis Harmelen is een huis van en voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen in en om Harmelen. Iedereen is er welkom. Bezoekers kunnen deelnemen aan activiteiten of gewoon zomaar binnenwandelen voor een kopje koffie of een praatje. 

 

Het Dorpshuis werkt met vrijwillige gastheren en gastvrouwen. Zij zijn het aanspreekpunt voor al uw vragen en maken graag een praatje met u. Verder kunt u lekker struinen in de bibliotheek en heeft het Dorpshuis verschillende vergaderruimten en een ruime aula voor grote bijeenkomsten. Klik hier voor de mogelijkheden voor de zaalhuur.

‚Äč

De Dorpstuin

De Dorpstuin is een combinatie van een moestuin, kruidentuin, bloementuin, boomgaard en een kas. Een heerlijke plek om te werken. We leven met de seizoenen mee. De producten die worden geoogst in de Dorpstuin worden verwerkt in de Dorpskeuken.

 

Wij zijn op zoek naar inwoners van Harmelen die mee willen helpen in ons tuinteam Heeft u interesse? neem dan vrijblijven contact met ons op of bekijk onze vacature.

Komende activiteiten

Like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van de laatste activiteiten in het Dorpshuis. 

Dorpshuis Harmelen  |  Schoollaan 8  |  3481 GH Harmelen  |  dorpshuisharmelen@gmail.com | 0348-506823