Activiteiten in het Dorpshuis

Er zijn diverse (wekelijks of maandelijks) terugkerende activiteiten in het Dorpshuis.
Een overzicht van deze activiteiten vindt u hieronder. Meer weten of zelf iets organiseren?
Neem contact op met de Buurtverbinder en houdt de facebook pagina Dorpshuis Harmelen in de gaten.
Maandag

Lunch je Mee?

Vind je het gezellig om samen te eten? Met ingang van 2 maart 2020 kun je elke maandag om 12.30 uur voor €3,50 mee lunchen in het Dorpshuis. Wij dekken de tafel en je hoeft alleen maar aan te schuiven. Na afloop liggen er spelletjes klaar en kun je bijvoorbeeld een potje sjoelen, kaarten of Rummikub spelen. Inloop is om 12.15 uur en de spelletjes starten om 13.30 uur.

Aanmelden voor de lunch in noodzakelijk: 0348-506823 of dorpshuisharmlen@gmail.com

Spelletjesmiddag

Op maandag liggen er om 13.30 uur - na de lunch - diverse spelletjes klaar. Kom je een potje sjoelen, kaarten of Rummikub spelen? Inloop We starten om 13.30 uur.

Dinsdag

Inloopspreekuur uitvaartzorg

Elke laatste dinsdag van de maand van 10.00-11.00 uur houdt Uitvaartzorg Den Braber inloopspreekuur in het Dorpshuis. Voor meer informatie kunt je inlopen of bellen met Hans den Braber (0348-441299).

Ondersteuning Dichtbij

Elke dinsdag van 10.00-12.00 uur is het inloop spreekuur van de welzijnscoach. Je kunt op inloop of op afspraak in gesprek met Eva Berkely. Voor meer informatie of een afspraak kunt je contact opnemen via 06-43368421 of Berkeley.e@woerden.nl

Woensdag

Ouder/Kind Café

Elke eerste woensdag van de maand van 10.00-11.30 zijn ouders en hun kindjes welkom bij het Ouder/Kind Café. Soms is er een thema en op andere dagen kletsen we over wat ons bezig houdt en delen we ervaringen. Koffie en Thee staat klaar en er is altijd voldoende te spelen voor de kinderen!

Muzikaal Verhaal

Elke tweede woensdag van de maand om 09.30 uur of om 10.30 uur kan uw peuter genieten van een Muzikaal Verhaal door Helga Huisjes. Eerste kind € 5,-, elk volgend kind €2,50. Opgeven kan via www.goedgestemd.nl of 06-12308851 (Helga). Voor en na het Muzikaal Verhaal serveren wij koffie/thee en taart in De Dorpskeuken.

Donderdag

Creatief Café

Elke donderdag om 13.30 uur ben je welkom in ons Creatief Café. Onder het genot van koffie, thee, lekkers (eigen kosten) en gezelligheid van onze gastvrouwen, werk je aan je eigen creatieve projecten. Wel graag zelf ontwerp, idee en materialen mee!

creatief cafe.jpg

Schrijf Café

Vind je schrijven leuk? Dan ben je elke laatste donderdag van de maand van 10.00-12.00 uur welkom bij het Schrijf Café. Ontdek hoe leuk het is om samen te schrijven en met allerlei vormen te experimenteren. Er komt onder leiding van Hilde van alles aan bod. Aanmelden via hilde@hildevanhalm.nl of de intekenlijst in het Dorpshuis

Vrijdag

Eet je mee? 

Om de vrijdag om 17.30 uur kunt u voor € 6,95 twee gangen mee eten in de Dorpskeuken van het Dorpshuis. Er wordt met liefde en enthousiasme door verschillende inwoners voor buurtgenoten gekookt. Aanmelden is wel noodzakelijk: 0348-506823 of dorpshuisharmelen@gmail.com

Juridisch Inloopspreekuur

Elke eerste en derde vrijdag van de maand houd Pjotr Snoek een juridisch inloopspreekuur van 10.00-12.00 uur. Het is een laagdrempelig spreekuur waar geen kosten aan verbonden zijn. Pjotr kan je vrijblijvend adviseren of doorverwijzen naar andere deskundigen. 

  • Facebook Social Icon
Naast de bovengenoemde activiteiten worden er in het Dorpshuis ook andere activiteiten georganiseerd door bijvoorbeeld Buurtwerk, de Jeugdraad, Bibliotheek het Groene Hart, de Oranjevereniging, Cursusproject Harmelen,  Het SchilderLab, EHBO Haarrijn, het Dorpshuis zelf en andere partners. Meer weten of zelf iets organiseren?      Neem contact op met de Buurtverbinder en houdt de facebook pagina Dorpshuis Harmelen in de gaten