Zaalverhuur Dorpshuis

Het Dorpshuis biedt vergaderruimten en een ruime aula voor grote bijeenkomsten. Naast de verschillende ruimtes die men kan afhuren zijn er ook een aantal voorzieningen te huur.
Algemene faciliteiten

Beamer (inclusief scherm): 

€ 15,- per dagdeel 

Geluidsversterking (inclusief microfoon): 

€ 10,- per dagdeel

Flip-over:

€ 7,50 per dagdeel

Groene Kamer

In deze kamer staat een grote ovale tafel waar 8 stoelen omheen staan. De kamer oogt rustig en is heel geschikt voor bijvoorbeeld een vergadering of workshop. Het is mogelijk om een arrangement te boeken inclusief koffie, thee en eventueel taart. Ook is het mogelijk om een (vergader)lunch te bestellen.

 

De huur van deze ruimte bedraagt € 12,50,- per uur of € 45,00 per dagdeel.

Roze kamer

Deze kamer is voorzien van een werk-/studietafel en een houten spreektafel voor maximaal 6 personen. De kamer is geschikt voor bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding aan een aantal kinderen of is te gebruiken als spreekkamer bij 1 op 1 begeleiding of coaching aan kleine groepen. 

 

De huur van deze ruimte bedraagt € 12,50, per uur of € 45,00 per dagdeel.

Aula

Als je het Dorpshuis binnen gaat, sta je direct in de aula. De bibliotheek heeft hier standaard een aantal verrijdbare boekentafels staan die weggerold kunnen worden als er een activiteit plaatsvindt. De aula is geschikt voor grotere groepen van 15 tot 80 personen. Er kunnen verschillende ‘zitjes’ worden neergezet bestaande uit een tafel en 4 tot 6 stoelen. Ook kunnen de tafels zo neergezet worden dat er een lange tafel ontstaat, om bijvoorbeeld met een grote groep een lunch aan te nuttigen. In overleg met De Dorpskeuken kunnen er verschillende arrangementen worden afgenomen. De huur van deze ruimte bedraagt € 17,50 per uur of € 55,00 per dagdeel.

ZZP hoek

Deze plek bevindt zich na binnenkomst in het Dorpshuis aan de rechterkant, de plek staat in open verbinding met de aula. Er staan verschillende tafels en stoelen die als werkplekken gebruikt kunnen worden. Ook kunnen hier andere activiteiten georganiseerd worden zoals een huiskamerconcert of lezing. Dit laatste kan het beste in combinatie met de aula als het een grote(re) groep betreft. De huur van deze ruimte bedraagt € 15,- per uur.

Studio Techniek

Deze ruimte is ingericht om (onder andere) technische activiteiten te doen. Er staan 2 werkbanken met elk 6 krukken eromheen. Aan de wand hangen gereedschappen en materialen waar gebruik van gemaakt kan worden. Ook is er een (lage) wasbak met koud stromend water aanwezig. Naast technische activiteiten kan deze ruimte ook gebruikt worden om bijvoorbeeld andere creatieve workshops te geven, denk hierbij ook aan kinderfeestjes! De huur van deze ruimte bedraagt € 15,- per uur of € 50,00 per dagdeel.